Få fuld kontrol på
kloakområdet

Vi sørger for at din kloakvirksomhed har et godkendt kvalitetsledelsessystem og lever op til de gældende regler på kloakområdet.

Kloakmestrenes Kontrolinstans er en anerkendt kontrolinstans inden for kloakområdet. Vores mål er at stå bag dig med den bedste service og vejledning, så du kan holde god kontrol med din egen virksomhed.

Vi hjælper nye kloakvirksomheder med at få oprettet og godkendt et kvalitetsledelsessystem. Det er nødvendigt, for at din virksomhed kan blive autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen. Herefter tilbyder vi auditbesøg hvert andet år.

Hos os får du en enklere model til dit kvalitetsledelsessystem, hvor du nemt får overblik over din virksomheds organisation, kompetencer, bemanding af opgaver og dokumentation på, hvordan opgaverne i din virksomhed bliver udført.

Vi går op I at du er tryg i processen. Derfor sikrer vi upartiskhed i forbindelse med evaluering, efterprøvning (auditbesøg), godkendelse og beslutningsprocesser.


KLS-håndbog samt diverse skemaer​
– klar til brug

Underneden finder du KLS-skabeloner og tilhørende skemaer til brug for udarbejdelse af dit kvalitetsledelsessystem (KLS) for en autoriseret virksomhed indenfor kloakområdet.

Kvalitetsledelsessystem (KLS)
Kvalitetsledelsesystem-2023
KLS-skemaer adskilt (Word)
KLS – samlet
Drifts- og vedligeholdelsesvejledninger
Drifts- og vedligeholdelsesvejledninger
Andre skemaer
Andre skemaer
Lovgivning- og vejledningsmateriale på kloakområdet til KLS
Kloakområdet-logivnings-og-vejledningsmateriale-til-kls 2023
Tilmeldningsskema
Tilmeldingsskema 2023
Sagsbestemt KS
Sagsbestemt KS

Vi er klar til at hjælpe

Skal du have hjælp til dit kvalitetsledelsessystem, eller skal vi komme ud og lave en efterprøvning?

Ring direkte til vores konsulenter på 76 41 36 63

Find rådgiver

Vi er klar til at hjælpe

Skal du have hjælp til dit kvalitetsledelsessystem, eller skal vi komme ud og lave en efterprøvning? Skriv til os og fortæl os, hvad vi kan gøre for dig.